Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det här är vår sista stund tillsammans

Om det här är vår sista stund tillsammans..
Låt oss då älska och skriva hudpoesi
som aldrig kommer att försvinna
som framtidens generation
kommer att citera...
Vi är varandras själspeglar
silvertrådar som drömmarna
vävs av...




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 71 gånger
Publicerad 2012-06-11 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta