Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om mina föräldrars hund Nellie.:-)Tycker så mycket om henne!Hon är en irish soft coated weathern terrier.:-)


Snarkhunden

Snarkhunden lugnar mitt sinne
Hennes guldbruna blick
är fylld av kärlek och trohet
Som en katt stryker hon sig
mot min hand för att bli kliad
I tio år har hon gett glädje
och jag hoppas hon fortsätter
med det i många år till
Ja,snarkhunden är min bästa vän!







Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 127 gånger
Publicerad 2012-06-12 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta