Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken dök upp från ingenstans

Kärleken dök upp från ingenstans
Det var som om jag träffades av en blixt
Din blåa blick och läpparnas form
var sedan allt jag kunde sätta fokus på
Ja,de blev hela min värld
Som om allt zoomades in
till hur dina långa ögonfransar slöts
och öppnades som en mussla
till hur dina läppar rörde sig långsamt
som en sensuell privat dans
Jag som trodde att jag aldrig
skulle behöva någon annans värme
Ja,jag trodde att närhet inte var något för mig
Men så placerades du i min väg
Ett tecken från de högre makterna?
"Människan är inte skapt för att vandra ensam"
viskade en röst i mitt medvetande
Det strålade ut i min kropps alla trådar
Ja,som om rösten var en del av mitt väsen

Nu har jag fått allt jag trodde inte fanns




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-12 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta