Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns dagar då jag står utanför ditt fönster

Det finns dagar
då jag står utanför
ditt fönster
ser reflektionerna
medan jag långsamt
promenerar förbi
Du brukade stå emot
mina förförelsekonster
men jag kommer inte
att låta dig trycka ner mig
Jag vet att ditt försvar
börjar bli försvagat
Jag kommer att bli
hela din värld




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-12 15:15



Bookmark and Share


    born-on-a-train
jag blir helt betagen!
2012-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta