Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnadsrädslorna

Tystnadsrädslorna då allt blir stelbent
Ett nervöst fnitter utan egentligt innehåll
Ytan de inte vill ska krackelera
Nej,ingen får se det undre lagret
för det är en stor katastrof
Iallafall i deras lilla världsbubbla
Där små problem får allt strålkastarljus





Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 83 gånger
Publicerad 2012-06-12 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta