Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kärlek gör mig hel.

Det är din kärlek som får mig att våga ta språnget
mot det okända,det som skrämmer mig mest
Du får mig att vilja andas på riktigt
Min själ har äntligen blivit hel igen
Dina läppars form är som konst
Jag skulle kunna ägna en evighet åt att följa
din armorbåge med min fingertopp
Det är en sanning från djupet av mitt hjärta
Inga stormar kan skilja oss åt
Inget hav kan skölja bort det vi delar




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 167 gånger
Publicerad 2012-06-12 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta