Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

Vad det är härligt att leva nu
sommar, sol, jag och du
vi kunde ha det så varje dag
fast det går ju inte, vet jag.
Det kommer mörkare stunder ibland
när det blir snö och kallt i detta land
visst lyser julen upp med sina ljus
och det blir vackert i varje hus
men alla väntar vi på sommar och sol
då dörren är öppen och man plockar viol
glädjen över att inte behöva frysa
möjligen av det kalla vattnet rysa
det är en underbar känsla man får
när man barfota i gräset går
överallt doftar det gott
sommar är bättre än vinst på bingolott




Fri vers av plommis
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-13 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

plommis
plommis