Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderingar.

Jag kan knappt fatta att jag slutade
vara tonåring för snart 7 år sedan
Finns både bra och mindre bra minnen
från den perioden av mitt liv
Skulle jag vilja gå tillbaka i tiden?
Ibland..Då man inte visste allt som man vet nu
Att min bästa vän skulle svika mig..Men livet måste gå vidare...




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-13 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta