Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har du en annan förklaring är du välkommen att hålla inne med den, lägga den i en kommentar eller någon annan svampkorg. Så länge du bara inte steker eller kokar soppa på den, så bryr jag mig inte om var du stuvar (undan) den någonstans.


Dagens förklarade ord 2012 06 14








Trumpetsvamp är det otyg som växer på insidan av trumpeten. I de ytor där utstött luft med innehåll av fukt och bakterier lagrats för att sedermera utveckla den svamp som växer inne i instrumentet ifråga.




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-14 12:23



Bookmark and Share


  Gothian X
Den lille gynnaren på bilden har ett väldigt onaturligt leende måste jag säga! Kanske har den kalasat på för många magiska svampar...
Själv går jag på öldiet och champinjoner eventuellt månaden ut, för en fyll(fån)tratt som jag har en benägenhet att göra det med ojämna mellanrum.
2012-06-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP