Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har ju egentligen inget bra att säga just nu

Jag har ju egentligen inget bra
att säga just nu antar jag
Men ändå kände jag
ett begär att logga in
på poeter.se och bara skriva
så att fingrarna blöder
Det är kanske inte intelligent
men vad gör det?
Solen har sina fläckar
"Jag är inte dum i huvudet!
Jag har bara otur när jag tänker"
som en viss bror Lagerstål konstaterade
Jag är full av längtan efter något mer
Önskar bara jag visste exakt vad
Ja,ja man lever för att lära?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-13 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta