Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tatueringar

Jag kan inte rå för det
men tatueringar
kan vara något av det vackraste
som kan pryda en människas hud
(Smakfulla så klart!)




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-13 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta