Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag är vägen, sanningen och livet, ingen kommer till Fadern (Gud) utom genom mig".


Tvivlar Du på JESUS?

på sanningen

själv.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 100 gånger
Publicerad 2012-06-14 08:51



Bookmark and Share


    Pulvermos
Nope honom tvivlar jag inte på.
Däremot har jag inte mött någon som predikar hans lära, vars aura känns bekväm.
Spännande, nyskapande texter du sprider. Känns det bra?
2012-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld