Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen med den svarta hatten

Mannen med den svarta hatten
Vem är han egentligen?
En mr X som gömmer sig bakom en mask?
Är han kanske Dödens hjälpreda?
Men han har ingen lie
Nej,bara den där hatten
och en kontorskostym
Perfekt slips med psykedeliska färger
Undrar om han kommer att säga
något tröstande..
som;"Vi ska ju ändå alla dö"
Det är ju det enda vi vet
med störst sannolikhet
Människan fick den här vetskapen
som en gåva eller straff?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 80 gånger
Publicerad 2012-06-14 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta