Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konst som pryder huden

Konst som pryder huden
kan berätta en historia
Både vackra och sorgsna
Ljuva och bittra på samma gång




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 125 gånger
Publicerad 2012-06-14 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta