Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om en före detta vän som jag kände i ungefär tio år.


Är det bara bortkastad tid det vi delade?

Jag trodde aldrig
att du skulle
låta det gå
så här långt
Du sade
att du aldrig
skulle trycka ner mig
Du sade att jag
alltid skulle vara
som en syster
Är det bara bortkastad tid
det vi delade?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 99 gånger
Publicerad 2012-06-14 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta