Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyska vampyrer

Tyska vampyrer sjunger om fladdermöss
De vill vara mörka,svåra och mystiska
De vill visa upp hur alternativa de är
Ja,för det är verkligen originellt
med svart kajal,snövitt ansikte och allvarlig min
(Om man verkligen vill vara originell
så får man gå runt i sopsäckar)
Vilken tur att ironi föddes




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 129 gånger
Publicerad 2012-06-14 18:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nämn inte kriget...

Jag kommer alltid att gilla Bauhaus.
2012-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta