Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liv!


Det var flera och större KRIG på poeter.se förr, jag saknar det!




Hösten 2007 rasade ett verkligt KRIG på poeter, på den tiden

när RABIATA och JACOB SJÖSTRAND fanns på sajten.

Det var ett uppslitande och påfrestande krig med många

inblandade... och själva redaktören för sajten fick nog och drog.

Det sägs att inbördeskrig, och krig överhuvudtaget, är det värsta

som finns... men jag tyckte om den storm av ljus och mörker som

fanns här då, man kunde så klart urskilja det onda och det goda

från varandra, om man hade öppna ögon... åhh vad jag saknar

RABIATA, önskar jag kunde vara som hon, lika sann och provocerande!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-15 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP