Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur stor andel VUXNA MÄNNISKOR finns det på POETER.SE?





10 % ?

Tror det.

Är jag själv vuxen?

Ganska.

Saknar vuxenkontakt här på sajten.

Hur många vuxna personer finns det i Sverige?

10 %?

Ungefär.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-15 00:22



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Kan du ge en beskrivning på en vuxen människa
får jag höra vad du har för ideal, och din egen syn på dej själv i förhållande till andra ?

och glöm inte att det finns lika många sanningar som sandkorn på jorden och att din bara är din egen.

Vuxenkontakt... vad är det ?, jag tror att du vill ha en intellektuell samvaro här. Det har du om du vågar tolerera att människor är olika.

Du kan aldrig förändra en annan männsika

Let it be for love and understanding
2012-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP