Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brodershat






Hata din broder och syster, så ska din kärlek flöda som en gyllene flod!

Den som inte hatar, älskar inte heller!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-15 00:41



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Det är alltid intressant när någon vänder upp och ner på begreppen.
Alla hatar emellanåt. Det är en känsla bland andra känslor. Man måste bara förstå när det gått för långt och blir en nedåtgående spiral av unkna tankar som inte leder någon vart.

Det finns olika sorters hat.
Sjukligt hat som leder till katastrof.
Och mer normalt hat, som går över inom rimlig tid.
2012-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP