Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon läser "Hey Dolly"

Hon läser "Hey Dolly"
som handlar om kärlek
som blir till vardagstristess
Hårdrockskillen som är känd
vill hon ska besöka hennes rum också
Fast han kanske har så fullt upp med Dolly?
Äh,vad tänker hon med egentligen?
Han är bara ett fantasifoster i en bok
Hon kanske bara är galen
precis som den där Dolly
som inte är rädd för att säga rakt ut
vad hon tycker och tänker
Tänk om man kunde vara fri
från alla krav för en dag
Slippa vara en duktig flicka
Slippa le tills det svider i kinderna
Hon vill att skriket som samlats där inne
ska få släppas fri från sitt fängelse
Ett skrik som kan få huden att knottra sig
Som får de flesta att vrida sig besvärat
Som får poeterna att skriva om smärtans kärna
det ursprungliga..det sjuka..det som är annorlunda..
Hon är en outsider men behöver det vara något negativt?
Kanske ska man omvärdera..sluta vara rädd för det okända




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 162 gånger
Publicerad 2012-06-15 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta