Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skall här och nu inte berätta för dig om vad som hände igår då jag köpte och åt en glass. Inte heller berättar jag för dig om vad som hände efteråt på min väg hem genom parken. Däremot kan du få ta ställning till följande lilla försök. För min del så


Nästan ingenting om livet. (Eller om fotboll)






- Det är match mot England ikväll.
- Jaså?
- Mmmm.
- Nåja. Livet kan ju inte bara vara fotboll

eller

- Livet kan ju inte bara vara fotboll.
- Det är match mot England ikväll.
- Jaså?
- Mmmm.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av lodjuret/seglare VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-15 10:57



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Valfriheten ... finns för alla ;.)
/kram
2012-06-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP