Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var som ett elegant bokomslag

Du var som ett elegant bokomslag
En konst som inte var av denna värld
Något värdefullt och ovanligt
som jag aldrig ville förlora
Du visste alltid vad jag menade
även fast jag inte alltid
kunde uttrycka det med talande ord
Bara en blick behövdes
Du var som en månbelyst skog
som tillät mig att fly ibland
Din famn var verkligen en räddning
Ondskan kunde inte nå oss
i vår privata värld
Det var så vackert i all sin enkelhet
Fridfullt som en lång sömn
utan mardrömmar
som klöste med sina giftiga klor




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-15 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta