Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Det är lite stelt att komma upp på morgonen säger nittioåringen
samtidigt som hon rättar till löständerna

Kateterpåsen sprängs om en sekund. Det är skum i kisshinken.
Brödet är slut och jag anar maskar i frukostblandningen.

Handsprita mig över alla mina porer
tills det svider lika mycket utanpå som inuti

Dansa i enighet

Mysbelysning i lampaffärens nedersta hörn,
mina innersta tankar
Det är du




Fri vers av rutbah
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-15 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rutbah

Senast publicerade
Lämmeltåg
Du
* Se alla