Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan förlåta men inte glömma

Jag kan förlåta men det betyder inte
att jag kommer att glömma
Tiden helar inte allt
Jag har betalat priset
Jag har fått hjärtat krossat
och trampat på
Nej,jag kan inte gå tillbaka
till min naiva tro




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-16 11:05



Bookmark and Share


  anita VIP
Så bra dikt
2012-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta