Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en mörkblå själ

Jag vill göra allt bra
Trösta din mörkblå själ
Förlåt för alla gånger
jag sårade ditt sköra hjärta
Då jag bara försvann under jorden
men ibland skrämde din tystnad mig
Dina känslor var som explosiv massa
Jag vill att du ska fånga alla möjligheter




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 90 gånger
Publicerad 2012-06-16 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta