Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läser längtansfullt brev från dig

Läser längtansfullt brev från dig
Jag kan riktigt känna dina fingertoppar
mot det sköra pappret
Hur du smekte dess hud
Dina ord stannar kvar i hjärtat
Jag sparar dess vackra form
Snart ska vi åter mötas
i kött och blod
Inte längre endast
i drömmarnas landskap
Inga avstånd kan hindra kärlekens natur




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-16 14:35



Bookmark and Share


    Mist
Så vacker...
2012-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta