Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt förlusten lära dig läxan

Du måste låta förlusten
lära dig läxan
Gå sedan vidare
utan sorg
Livet är till för glädje också




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 107 gånger
Publicerad 2012-06-16 14:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag kunde läxan redan innan.
2012-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta