Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bela Lugosi's dead

Idag blir det tysk urgoth
som ljuder från mina högtalare
Bauhaus som även
senare fick döpa
ett byggföretag
Idag blir det Bela Lugosi
som tydligen är odöd




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 110 gånger
Publicerad 2012-06-16 15:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och han dog under inspelningen av en av den bizarre regissören Ed Woods filmer, "Plan 9 From Outer Space".

Bra låt där med Bauhaus!
Andra som brukar räknas till urgotharna är The Damned, The Stranglers och Siouxsie & The Banshees. Men jag vill nog hävda att de är urpunks.
2012-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta