Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På frihetens tysta vingar

På frihetens tysta vingar
förundras jag över Yes sånger
Jon Andersons röst fångar mitt medvetande
År 2000 kommer alltid
att vara inpräntat i mitt minne
för det var då jag upptäckte
magin som Yes skapar
Min pappa lämnade över
sin musik som arv




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 117 gånger
Publicerad 2012-06-16 15:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De gjorde en platta som hette "Yes, please" och en recensent skrev: "No, thanks".
2012-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta