Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en främling


Dikt, Bob Rifo

Masken är täckt av kemiskt ludder.
Blotta öga kan man se, öra höra.
Klang blir till en traumatisk visa med dunder och brak.
Således kan dina fingrar vrida upp stämningen.
Men vissa för står inte.
Varför krävs det mer än sång när vissa kan rimma?
Homo Sapiens med maskar.
Blir de skymda som en fantom?
Beteckningen kan vara rasism.
Som ögat bestämmer hur det ska bli.
Detta fattar jag ej grepp om.
Och det lär inte åldriga heller.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Cykelpump33
Läst 163 gånger
Publicerad 2012-06-16 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cykelpump33
Cykelpump33