Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Filmen med samma namn.


The Crow

Brutalt mördad man
får chansen
att komma tillbaka
för att hämnas
Han tar den!
Med ett ansikte
som en gothrockare
tar han sig an
sina mördare
en efter en
Nu ångrar de sig
men det är
för sent




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 111 gånger
Publicerad 2012-06-16 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta