Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

baby

om jag bara fick ha dig här hos mig ikväll

skulle jag aldrig be om något igen




Fri vers av fannyy
Läst 510 gånger
Publicerad 2006-02-03 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fannyy
fannyy