Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen utan ansikte

Där stod han igen
mannen utan ansikte
Han tog min hand
och visade hur världen
kan se ut
Och mitt hjärta
bultade av tacksamhet
Han visade alla ina rädslor
som jag aldrig kunnat
uttrycka med ord
Han visade all min längtan
som smälte samman
med hoppet




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 160 gånger
Publicerad 2012-06-18 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta