Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har väntat på någon

Jag har väntat på någon
som kan ta min hand
och visa hur den här
världen fungerar
Jag har en känsla
av att inte allt
är som det verkar
Andra dimensioner
Det går bara fortare
och fortare
Ett Ingenmansland
som är osynligt
för massornas blick?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-18 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta