Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En åskdikt som kom igår..tycker inte om åskan drar ur sladdar och mycket mer


Tor

Tor -
jag undrar
är det du som
i himlen bor

Tor -
jag undrar
har du en hammare
som du släpper ut din
ilska med

Tor-
jag undrar
tar du dig fram med
din vän på åtta fötter

Tor-
jag undrar
om du blir arg
känns de gråa och
mörka molnen lättare


Tor-
jag undrar
blir du inte glad
när solen dig försöker


Tor-
jag undrar
ska man för dig vara
rädd

Tor-
jag undrar
om det inte är dags
att krypa inunder min
bädd

Tor-
jag undrar
hur länge tänker du
hålla på
högt uppe i det mörksvarta blå

120617




Fri vers av sajo
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-18 14:49



Bookmark and Share


  ULJO
Det är obehagligt med åska, fint skiftat om något man inte´är så glad åt.
2012-06-19

  Larz Gustafsson VIP
Om Tor finns så är han en ond ande.
Asatron komme från djävulen.
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

sajo