Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är en vätska nuförtiden

När hon vänder på gardinen
ser hon honom som en vätska
Textraderna du kan tolka hur som helst
Inget rätt eller fel
Bisarra toner fyller mina öron




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-18 18:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
John Foxx on the roxx!
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta