Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudet av marscherande män

Ljudet av marscherande män
fyller mina trumhinnor
Ett tidsfördriv
när de leker sina krig




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 114 gånger
Publicerad 2012-06-18 20:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Rich Kids. Kanonlåt.

Ja, never again, never again...
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta