Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bob Hund sjunger för dig

Han undrar om du vill hänga med?
"Nej"..Jasså.Inte det?
Ett kultband från Skåne
fick mig att bli stolt
över mina gul röda färger
Det är okej med accent!
Bob Hund sjunger för alla
som vill lyssna
Fast gillar du det inte
gör det honom det samma




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-19 14:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Glöm inte...
Peps
Stry & Stripparna
Besökarna
Garbochock
TT Reuter
Noise
Babylon Blues
City Kent
2012-06-19

  Larz Gustafsson VIP
Enormt bra band med bl a en gammal punkgitarrist från Incest Brothers.
2012-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta