Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm inte bort mig!

Kärleken är konstig
Långsamma förändringar
kan nog dra oss isär?
Glömmer du bort mig?
Tittar inte ens in i mina ögon?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-19 17:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Simple Minds fick sitt namn efter en textrad i Bowies låt "The Jean Genie": "He's so simple minded he can't drive his module"
Låten handlar inte direkt om Iggy men om en Iggy-liknande figur, har Bowie sagt.
Några i Simple Minds var tidigare medlemmar i utmärkta punkbandet Johnny & The Self Abusers.
2012-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta