Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag vill få energi är den tidiga punken min utmärkta medicin!

När jag vill få energi
är den tidiga punken
min utmärkta medicin
Aggressiva riff är grejen

Kanske något man ska spela
för de trötta pensionärerna?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-19 17:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Absolut.
Håller med till 100%.
Fast min huvudsakliga energi får jag från Jesus.
Det är den andliga energin.
2012-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta