Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla mina vänner i spegeln

Alla mina vänner i spegeln
sjunger vaggvisor
som kan få själen
att läka,om än långsamt
Ni gjorde det igen
Spegelmänniskor




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-19 18:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Mirror People"...En klocka ringer...men...nej...
2012-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta