Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i allt finns något som kan göra ont.


du vet inte

du vet inte ens när
men du bryter benen i min kropp
blodet forsar över min läppar
jag hostar och får ingen luft

så jag kan inte stå
inte andas, inte röra mig
det gör ont
så där - under skinnet

det är krampandet
i döende känslor
det är det faktum
att jag inte sett dig på länge

att du inte vet något av det här
skulle ens förstå en tusendel
att jag egentligen bara har mig själv att skylla
men att det inte förändrar något

när du bryter alla ben i min kropp
när du kväver alla mina andetag




Fri vers av leavingformars
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-02-04 02:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

leavingformars
leavingformars

Senast publicerade
du vet inte
* Se alla