Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogspromenad

Granarnas tunga grenar
fulla med gröna tjocka barr
vajar högt upp i skyn
ovanför mig,
mäktiga, stora, trygga
står de i rad bredvid varandra
gör skogen tät.
Känner mig trygg
där jag går ensam i skogen.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-20 06:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra