Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulsprutesnatter på tv:ns skärm

Kulsprutesnatter på tv:ns skärm
Onådens år minsann
Där sitter du stum och blek
i ditt vardagsrum
Världen har krymt
Nu kan du se alla plågor
och det gör dig rädd
Var det bättre förr?
Blir det bättre i framtiden?

När ska människan sluta slåss
När ska människan sluta triggas igång
av blod och knytnäveslag
Kommer det alltid att födas
människor som saknar empati?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-20 11:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bionic man is jumping
through the television set
he's about to materialise
and guess who's coming next
(X-Ray Spex)
2012-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta