Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det du ser här är vad du får

Din underhållning
i en tv-låda
gör dig förundrad
över hur mycket
som egentligen får plats


Det du ser här
är vad du får
En pistol under rocken
Den har gömt sig
Dina drömmar är inte osanna
bara för att du vaknar





Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-20 13:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=gV0OzbDrUSU

2012-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta