Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Thåström.


Det händer konstiga saker men vi går under jorden

Nu går vi under jorden
för att slippa atombomben
Det händer konstiga saker
Du kan bli president under jorden om du vill
Varför inte miljonär?
Även fast vi alla föddes utan stygn
kan det så lätt repas,inte minst psykiskt
Din sköra röst spricker
som tusentals skärvor
men det finns något vackert
för oss också




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-20 15:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Pimme for president.
2012-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta