Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bönor igen?

Hon har alltid bråttom
Men mamma,blir det bara bönor igen?
Du kan väl fixa korv iallafall?Snälla!




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-20 15:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
The Shapes rule!
2012-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta