Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=mGpdeqknso4


Jag brinner!





Jag brinner av passionerad kärlek till mej själv

och alla andra levande väsen, och speciellt till

barnen, poeterna och katterna, och jag vet

innerligt att jag måste visa denna min kärlek,

få den ur mej... annars blir jag psykotisk

och utmattad; jag kom hit till världen för

ett enda uppdrag; att älska och göra det

gränslöst och ovillkorligt; alla är vi födda

till ett enda syfte: att känna en underbar

livsglädje och passion, men DEN STORA

SÖMNEN OCH LIKGILTIGHETEN utbreder sej

i världen som en själslig och psykisk pest...

Vem vill ha min gigantiska kärlek, vem är

kapabel att ta emot den... vem älskar sej

själv som jag? Vem brinner med en ömhets

eld som övergår allt förstånd, vem är beredd

att göra allt för REVOLUTION???




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-20 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP