Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Malört och salt

Har du ätit dej mätt nu?
har du fyllt din tomhet 
med alla du kan?

ditt eget svarta
det som äter 
den som äter
har aldrig riktigt varit
tillräckligt lättsmält
eller hur?

minns du dina speglar?
du sa att du älskade dem

men du kunde aldrig älska
någon som inte helt var du
så du krossade dem en i taget

en efter en
och sköjde ner
skärvorna med



malört
och salt.











Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-06-21 16:53



Bookmark and Share


  träsnidaren
Orden river i mig. Känns på riktigt!
2012-07-12

  LenaJohansson VIP
stark..mkt bra
2012-06-21

  Maiah VIP
Starkt budskap....
2012-06-21

    ej medlem längre
Tänk om jag ägde David Gilmours Miljoner.Bra denna!!!!!
2012-06-21

  Larz Gustafsson VIP
Tänk om Nico varit min spegel...
2012-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP