Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommardrömmar

Jag har inte plockat sju blommor
men jag hoppas jag drömmer gott ändå
Den här Midsommarnatten
Jag känner mig nöjd och lugn
Magen är full av jordgubbar och glass
Någon spelar skånsk rock
och skrålar med...
Sommaren är inte så dum ändå!




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 118 gånger
Publicerad 2012-06-22 22:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag kan aldrig vara nöjd så länge midsommar firas.
Skånsk rock? Var det Wilmer X?
2012-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta